Cheap Hockey Jerseys  REKLAAM - Resemagasinet Buss : Resemagasinet Buss

OTSI

[wd_asp id=1]
© RESEMAGASINET BUSS

Information för Annonsörer

Resandet med expressbuss ökar

Resandet inom Sverige fortsätter att öka. Man reser för att shoppa, besöka restauranger och nattklubbar, ta del av kulturlivet, gå på Skansen, Astrid Lindgrens Värld, Ishotellet i Jukkasjärvi, Malmö Arena eller någon annan av de attraktioner som finns i vårt land. För allt fler resenärer är expressbuss det självklara valet, antalet passagerare ökar hela tiden. Från och till storstadsregionerna finns det gott om avgångar att välja mellan, men även på landsbygden utgör bussen ett smart och effektivt sätt att ta sig till och från olika resmål. Det är ett billigare alternativ än tåg och flyg, man kommer dit man vill (busstationer läggs aldrig ned!) samtidigt som det är ett bekvämt sätt att resa.


Köpstarka grupper åker buss

Köpstarka grupper väljer att åka expressbuss. Att fånga deras uppmärksamhet redan på resan ökar chansen att de ska vilja besöka just ditt företag. Expressbuss har blivit ett självklart alternativ även för höginkomsttagare. I inkomstgruppen ”hushåll med en inkomst över 700 000 kr” ökar resandet med buss, och den enda grupp som visar en markant minskning i resandet är hushållen med allra lägst inkomst.


4 000 kr per dygn

Den del av turistnäringen som vänder sig till svenska resenärer omsätter ca 150 miljarder kronor per år (Källa: Svensk Turism AB) och innebär sysselsättning för 160 000 människor på årsbasis. Turistnäringen spelar en stor roll för utveckling och livskraft i glesbygdsområden och delar av Sverige utan betydande industriproduktion, likväl som näringen betyder mycket för storstäderna som är attraktiva besöksmål och fungerar som viktiga knytpunkter i landet. Turismkonsumtion utgör en stor del av försäljningen hos företagen i besöksnäringens olika delbranscher, såsom exempelvis restauranger, hotell, affärer, transportföretag, upplevelseföretag (teatrar, konsertarrangörer, idrotts-evenemang, med mera), med flera företag och organisationer. En stor del av de människor som gömmer sig bakom siffrorna i statistiken färdas till och från sina resmål via buss. För dig som annonsör kan det vara värdefullt att veta att de här resenärerna och konsumenterna under sina resor gör av med i genomsnitt 4 000 SEK per dygn.

 

Beställ din annons här.

Beställ information om annonsering

Jag önskar information om: